Груша Дельбарью – сорт французької селекції виведений Ж. Дельбарью . Характеризується високою зимостійкістю та стійкістю до хвороб. Плоди грушевидної форми, досить крупні, середня вага – 250-300г. Має зелене забарвлення з легким жовтим відтінком. На сонячній стороні іноді видніється ледь помітний рожевуватий рум’янець. При споживчій зрілості плід набуває світло-жовтого забарвлення.
Груша має неперевершені смакові якості : солодка на смак з легкою кислинкою. Дегустаційний бал за 5-бальною шкалою – 5. М’якуш білий, соковитий. Знімна зрілість настає на початку жовтня, а споживча- в жовтні – листопаді. Сорт є самозапильним. Для отримання рясного врожаю рекомендовано насаджувати одразу кілька саджанців цього сорту для перезапилення. Сорт Дельбарью характеризується високою врожайністю. Призначений для вживання у свіжому вигляді в осінній період.Ця груша дуже стрімко поширюється садами України,серед осінніх вважається фавориткою.Українські садівники часто називають її Сніжка.Дерево середньої сили росту,ріст помітно припиняється після вступу в плодоношення.